Z. Zidane'as: tikėjausi išvengti "Juventus"

Zinedine'as Zidane'as spaudos konferencijoje prasitarė, kad UEFA Čempionų lygos burtais nėra patenkintas, nes supranta, kokia pavojinga komanda yra Turino "Juventus".

Penktadienį Čempionų lygos burtai ketvirtfinalyje suvedė du praėjusio sezono finalininkus - "Real" ir "Juve". Z. Zidane'as finale šią komandą nugalėjo rezultatu 4-1, tačiau vis dar jos prisibijo.

"Juventus" asmeniškai man kelia itin gerus prisiminimus. Mano karjeroje tai buvo svarbus klubas, kuris iki man šiol kelia tik teigiamas emocijas", - apie savo laiką Turine kalbėjo strategas.

"Šnekant nuoširdžiai, aš norėjau jų išvengti dėl kelių priežasčių. Ši dvikova įvyks jau visai netrukus, todėl aš, kaip ir mano žaidėjai, jau dabar turiu būti susikoncentravęs. Bandysiu jiems perteikti viską, ką pats patyriau "Juventus" klube.

Nemanau, kad apie šias rungtynes negalvosiu visą šį laiką. "Juventus" yra labai konkurencinga komanda, kurią yra sunku įveikti net ir žaidžiant įvairiais būdais.

Šiame ketvirtfinalyje kaip ir visada abiejų komandų šansai bus 50 ant 50. Mūsų laukia pirmosios rungtynės Turine, o tada jau pažiūrėsime", - pridūrė Z. Zidane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...