Z. Zidane'as: turėjome progą pasirašyti sutartį su K. Mbappe

Vyriausiasis Madrido "Real" treneris Zinedine'as Zidane'as spaudos konferencijoje užsiminė apie kylančią Prancūzijos žvaigždę Kylianą Mbappe ir nurodė, kad prieš kelis metus "baltųjų" komanda turėjo progą pasirašyti sutartį su puolėju.

Nuostabią sportinę formą demonstruojantis 18-metis prancūzas atskleidė, kad 2013 metų gruodį jis buvo susitikęs su Z. Zidane'u aptarti galimą persikėlimą į Ispanijos sostinę, tačiau puolėjas nusprendė likti Prancūzijoje ir prisijungti prie "Monaco" akademijos.

K. Mbappe šį sezoną jau per 31 rungtynes pelnė 17 įvarčių. Žinant dabartinę rinką, "Monaco" už futbolininką jau tikisi vasarą sulaukti 70 ar daugiau milijonų eurų pasiūlymų. Žiniasklaidos teigimu, tarp kandidatų įsigyti prancūzą lieka tas pats "Real".

"Jis buvo beveik įsigytas "Real" klubo, tačiau tada jis vis tik nusprendė pasirinkti "Monaco", - sakė Z. Zidane'as.

"Aš negaliu kalbėti apie tai", - paklaustas, ar "Real" dar sieks įsigyti šį puolėją atsakė strategas. - Mes puikiai žinome, kad jis yra puikus futbolininkas. Tai ką jis daro būdamas tokio amžiaus yra fantastiška. Kas mane dabar labiausiai domina, tai rungtynės su Bilbao "Athletic".

"Bet galiu tik dar kartą patvirtinti, kad kažkada mes jį bandėme įsigyti", - užbaigė Z. Zidane'as.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...