„Žalgirio“ naujoką patikrins dublerių mūšyje

Sekmadienį 14 val. Senvagės gimnazijos aikštėje FK „Žalgiris B“ ekipa LFF Pirmos lygos 12 turo rungtynėse susitiks su „Trakai B“ komanda. Šiame A lygoje žaidžiančių komandų dublerių susitikime dalyvaus ir keli pagrindinio „Žalgirio“ atstovai: Daniel Romanovskij, Karolis Uzėla ir Dominykas Kodz. Prie šios trijulės prisijungs ir prieš kelias savaites „Žalgirio“ gretas papildęs futbolininkas iš Bulgarijos Venelinas Filipovas.

27 metų gynėjas žalių ir baltų ekipoje debiutavo praėjusį sekmadienį Vilniuje vykusiose kontrolinėse rungtynėse su Rygs FS komanda, tačiau A lygos 16 turo rungtynes su Kauno „Stumbru“ stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Jauniesiems žalgiriečiams neabejotinai pravers vyresnio ir daugiau patirties turinčio futbolininko pagalba. Šį sezoną Pirmoje lygoje per 10 rungtynių 10 taškų surinkę žalgiriečiai turnyro lentelėje užima 11 vietą. Tiesa, „Trakų“ dublerių padėtis dar prastesnė. Vos 4 taškus per 10 rungtynių surinkę trakiškiai yra priešpaskutiniai - 13-i. Šį sezoną „Trakai B“ įveikė tik Telšių „Džiugą“ ir lygiosiomis sužaidė su Utenos „Uteniu“, bei patyrė 8 nesėkmes.