"Žalgiris" prarado lyderį: A. Kaludjerovičius rungtyniaus Tailande

29-erių metų puolėjas iš Serbijos Andrija Kaludjerovičius palieka Lietuvą ir rungtyniaus pajėgiausiame Tailando futbolo čempionate.

Vilniaus "Žalgiris" oficialiai apie rezultatyviausio praėjusio sezono A lygos žaidėjo išvykimą dar nepranešė, tačiau oficialioje Bankoko "Port FC" Twitter tinkle skelbiama apie naujokus, kuriuose matyti ir A. Kaludjerovičius.

Lietuvos čempionai sausio 8-ąją dieną skelbė, kad snaiperis praleis pirmąją treniruotę ir išvyks derėtis su jau minėtu klubu. Panašu, kad derybos buvo sėkmingos ir praėjusį sezoną Lietuvos klubų vartus draskiusio futbolininko "Žalgirio" gretose nebeliks.

A. Kaludjerovičius į "Žalgirį" atvyko praėjusių metų birželį. Jis A lygoje sužaidė 19 rungtynių ir įmušė 20 įvarčių, dar tris kartus pasižymėjo 2016 m. Lietuvos futbolo federacijos taurės turnyre. Kartu su "Žalgiriu" A. Kaludjerovičius tapo šalies čempionu ir iškovojo taurę.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="und" dir="ltr">รายชื่อนักเตะใหม่(ต่างชาติ) Félix Asdrúbal Padrón Hernández, เอเลียส ดอเลาะ(ไทย-สวีเดน), Sergio Gustavo Suárez arteaga, Andrija Kaluđerović <a href="https://t.co/WYt0gZOMee">pic.twitter.com/WYt0gZOMee</a></p>&mdash; PORT F.C. (@PortFC_Official) <a href="https://twitter.com/PortFC_Official/status/819063107205021696">January 11, 2017</a></blockquote><script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>