"Žvaigždžių karai": dalyvių prognozės išsiskyrė

Portale „Eurofootball.lt“ – „Žvaigždžių karai“. Šiandien vakare UEFA Čempionų lygoje paaiškės pirmasis šio sezono finalininkas. Aštuoni Lietuvoje populiariausio  futbolo naujienų portalo dalyviai iki sezono pabaigos ir toliau varžosi dėl geriausio orakulo vardo.

„Allianz“ stadione panaikinti įvarčio deficitą bandys Miuncheno „Bayern“, tačiau užduotis ne iš lengųjų, nes teks susigrumti tikriausiai su viena geriausiai besiginančių pasaulio komandų Madrido „Atletico“. Pirmoji dvikova Ispanijos sostinėje baigėsi Diego Simeone auklėtinių pergale rezultatu 1-0.

Gratas Sirgėdas ir Mantas Katleris prognozuoja tokį patį rezultatą ir Vokietijoje, tik šįkart - su sėkmingesne bavarų pabaiga. Tai reikštų, kad komandos kovą turėtų perkelti į pratęsimą. Nei vienas dalyvis neprognozuoja, kad „Atletico“ per pagrindinį laiką nugalės šeimininkus, tačiau Pauliaus Jakelio, Donato Kazlausko, Luko Spalvio ir Vytauto Andriuškevičiaus spėjimai nutiestų „Atletico“ kelią iki finalo.

Vieninteliai Laurynas Kasčiūnas su Gediminu Reklaičiu prognozuoja, kad „Bayern“ per pagrindinį laiką laimės tokiu rezultatu, jog patektų į finalą.

Taisyklės: už teisingai atspėtą rezultatą dalyviui yra skiriami 4 taškai. Už teisingai atspėtą įvarčių skirtumą - 2 taškai. Atspėjus rungtynių nugalėtoją dalyvis gauna 1 tašką. Neatspėjus nugalėtojo taškų dalyviai negaus.

Dalyvių prognozės:

Gratas Sirgėdas: „Bayern“ 1 – 0 „Atletico Madrid“

Paulius Jakelis : „Bayern“ 2 – 1 „Atletico Madrid“

Mantas Katleris: „Bayern“ 1 – 0 „Atletico Madrid“

Donatas Kazlauskas: „Bayern“ 1 – 1 „Atletico Madrid“

Lukas Spalvis: „Bayern“ 1 – 1 „Atletico Madrid“

Laurynas Kasčiūnas: „Bayern“ 2 – 0 „Atletico Madrid“

Vytautas Andriuškevičius: „Bayern“ 2 – 1 „Atletico Madrid“

Gediminas Reklaitis: „Bayern“ 2 – 0 „Atletico Madrid“


Turnyrinė lentelė:

1-2. Gratas Sirgėdas (130 tšk.)

1-2. Lukas Spalvis (130 tšk.)

3-4. Paulius Jakelis (129 tšk.)

3-4. Donatas Kazlauskas (129 tšk.)

5. Mantas Katleris (121 tšk.)

6. Laurynas Kasčiūnas (115 tšk.)

7. Vytautas Andriuškevičius (113 tšk.)

8. Gediminas Reklaitis (103 tšk.)