"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: Anglija nenukryps nuo savo žaidimo ir kels daug kampinių

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 841,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Anglija - Švedija

„Dar viena ketvirtfinalis, kuriame susitinka Anglija ir Švedija. Jeigu kas nors pamenate, tai aštuntfinalyje Anglija – Kolumbija aš rinkausi kampinių statymą ir šiek tiek prašoviau. Tačiau ko neprašoviau, tai kad anglai kels daug kampinių ir jie toliau išlieka viena daugiausiai kampinių kelianti komanda.

Švedai savo ruožtu kaip ta komanda, kuri daug ginasi ir būna savo baudos aikštelėje sugeria daug smūgių. Ji yra daugiausiai smūgių blokuojanti komanda, daug kūnų ir dažnai kamuolys tiesiog atšoka į užribį. Mes tą puikiausiai matėme rungtynėse su šveicarais. Šveicarai tose rungtynėse kėlė net dviženklį skaičių kampinių. Ypač jeigu švedai pirmauja ir saugoja rezultatą, tai tų kampinių dar daugiau.

Anglija kaip daugiausiai kampinių kelianti komanda ir su švedais žais labai panašiai ir viskas bus labai panašu į tai ką matėme anksčiau. Švedija bus užsidariusi, žais giliai, anglai žais su kamuoliu ir kels daug kampinių. Labai paprasta logika.

Mano statymas yra toks, kad Anglija kels daugiau negu 5 kampinius ir statau 40 eurų (1,7 koeficientas). Manau, kad Anglija nenukryps nuo savo žaidimo ir išdirbs pergalę“, - kalbėjo R. Vyšniauskas.