"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: Belgija tikrai gali eiti tolyn

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 859,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Belgija - Prancūzija 

„Pasaulio futbolo čempionatas jau artėja prie pabaigos ir po dviejų iš eilės laimėjimų yra šansas pabaigti pinigų iššūkį pliuse. Pradedame nuo pirmojo pusfinalio Prancūzija – Belgija. Tai yra labai įdomios, didelį ažiotažą keliančios ir manau, kad vienodo pajėgumo komandų rungtynės.

Sunku yra išskirti aiškų favoritą ir nors daugelis sakytų, kad favoritė gali būti Prancūzija, tačiau po to, kai Belgija pasirodė su Brazilija... Mane labai nustebino jų taktinis pasiruošimas tose rungtynėse ir taip drąsiai nesakyčiau, kad Prancūzija yra favoritė ir Belgija tikrai gali eiti tolyn.

Taigi man labai buvo sunku apsispręsti, kuri komanda turi geresnius šansus ir ties kuria komanda apsistoti statant. Todėl pasirinkau aukso viduriuką, kad abi komandos per pagrindinį laiką įmuš bent po įvartį (1,85 koeficientas). Manau, kad toks rezultatas yra labai realus.

Juk kalbame apie tokį kūrybinį potencialą, tokius atakuojančius žaidėjus, kurie gali sukurti įvartį iš niekur. Galvoju, kad abi komandos turėtų pelnyti po įvartį, nors labai atviro futbolo tikėtis nereikia. Šiam statymui skiriu 50 eurų iš dabar turimo biudžeto“, - teigė R. Vyšniauskas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...