"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: daug kas kalba, kad anglai yra šviežesni

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 829,5 Eur (minusavus naujausią statymą).


Anglija - Kroatija

„Deja, po vakarykštės nesėkmės man jau tenka ieškoti nestandartinių būdų, kad galėčiau užbaigti Eurofootball.lt pinigų iššūkį būdamas pliuse. Nesu tas, kuris didintų statymų sumas ir rizikuotų sudegti. Todėl renkuosi nestandartinį santykį.

Kroatija ir Anglija gali būti labai atsargios rungtynės, kadangi pusfinalis. Todėl tikrai yra labai daug šansų, kad mes pamatysime pratęsimą, o gal net ir baudinių seriją. Komandos yra apylygės ir daug žmonių kalba, kad anglai yra šviežesni, nes kroatai jau yra sužaidę dvejas rungtynes po 120 minučių. Ir nors jie praranda svarbų gynėją, jų saugų linija neleidžia jiems būtų prastesniems už Angliją.

Atrodo, kad šis pusfinalis tikrai nukryps į pratęsimą. Mano statymas šį kartą tikrai nestandartinis ir jį šį kartą pavadinčiau labiau totalizatoriaus spėjimu, o ne statymu. Tad renkuosi, kad Anglijos ir Kroatijos rungtynės po pagrindinio laiko pasibaigs lygiosiomis (3,1 koeficientas). Statau 30 eurų sumą ir tikiuosi, kad šis statymas man bent šiek tiek padės atsistatyti“, - teigė R. Vyšniauskas.