"1000 eurų iššūkis". R. Vyšniauskas: žinau, kad Marokas gali labai gerai gintis

Rusijoje startavo planetos futbolo pirmenybės, kuriose dalyvauja stipriausi visų žemynų atstovai.

Portalas "EuroFootball.lt" kviečia skaityti "Viasat Sport Baltic" ir TV3 komentatoriaus Ryčio Vyšniausko prognozes bei dalyvauti "1000 eurų iššūkyje".

TV žurnalistas pateiks įdomiausių rungtynių prognozes ir už įvykį bus statoma tam tikra suma, o pasibaigus futbolo fiestai bus skaičiuojama, kiek jam pavyko padidinti pradinius 1000 eurų.

Dabar turima suma - 882,5 Eur (minusavus naujausią statymą)


Portugalija - Marokas

„Pinigų iššūkyje kelias kol kas yra duobėtas, tad dabar bandysiu atsitiesti su Portugalijos ir Maroko rungtynėmis. Tai yra žūtbūtinės rungtynės Maroko rinktinei, kai portugalai yra neblogoje situacijoje po lygiųjų su Ispanija, kurias ištraukė Cristiano Ronaldo.

Rinkdamasis statymą labiausiai rėmiausi argumentu, kad mačas nebus rezultatyvus ir nepamatysime daug įvarčių. Mano statymas yra mažiau negu 2,5 įvarčio (1,77 koeficientas) ir statau 50 eurų.

Maroko rinktinė nėra ta komanda, kuri praleidžia daug įvarčių, taip kaip ir Portugalija, nepaisant to, kaip sužaidė su ispanais. Vis dėlto Marokas nėra tokio talento lygio komanda kaip Ispanija. Rezultatas 0:1 su Iranu labai daug ką pasako. Tikrai žinau, kad Marokas gali gerai gintis. O Portugalija yra tokia komanda, kuri pirmaudama rezultatu 1:0 ar 2:0 saugo savo rezultatą“, - teigė R. Vyšniauskas.

Prabangūs Cristiano Ronaldo CR7 apatiniai vyrams! Iki liepos 31 - NEMOKAMAS pristatymas su kodu “CR7VASARA”. Pirkti čia.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...