3-asis "Championship" turas: M. Bielsos sukurta "Leeds" mašina ir toliau veikia be priekaištų

Sekmadienį Anglijos "Championship" pirmenybėse praūžė 3-asis turas, kuriame iš viso buvo sužaista 12 rungtynių.

Pergalingą žygį pirmenybėse tęsia Argentinos futbolo genijaus vadovaujamas "Leeds United". Marcelo Bielsos sustyguota "Leeds" ekipa namuose rezultatu 2:0 nugalėjo "Rotherham" ekipą.

Lidso komandai tai buvo trečioji pergalė iš tiek pat galimų. Per pirmuosius tris turus "Leeds" iš viso jau įmušė devynis įvarčius ir į savo vartus praleido du tikslius smūgius.

Beveik be priekaištų dirba ir "Middlesbrough" mašina - trys pergalės paeiliui ir pirmoji pozicija turnyrinėje lentelėje. "Boro" yra sužaidusi vieneriomis rungtynėmis daugiau, todėl dėl vienerių lygiųjų tašku lenkia "Leeds".

Šiame ture "Middlesbrough" rezultatu 2:0 palaužė "Bristol City".

Dar vieną nesėkmę pirmenybėse patyrė Franko Lampardo vadovaujamas "Derby County" klubas. Pirmajame ture sensacingai pergalę pasiekę F. Lampardo auklėtiniai išvykoje nusileido "Milwall" ekipai ir įsirašė antrąjį pralaimėjimą.

Iš duobės šioje sezono pradžioje ir toliau neišlepa du klubai - QPR ir "Reading" patyrė jau trečiąjį pralaimėjimą iš eilės ir yra vienintelės komandos, vis dar neiškovojusios nė vieno taško.

QPR ekipa išvykoje prieš "West Brom" buvo sutriuškinta rezultatu 7:1. Jay'us Rodriguezas net du kartus mušė 11 metrų baudinius ir visus juos taikliai realizavo.

Po dublio J. Rodriguezas pakilo į rezultatyviausių žaidėjų sąrašo viršūnę - iš viso jo sąskaitoje jau yra keturi įvarčiai. Po tris tikslius smūgius yra pasiekę dar šeši žaidėjai.

Rezultatai:

"Birmingham" 0 - 0 "Swansea"
"Wigan" 2 - 2 "Notthingham"
"West Brom" 1 - 7 QPR
"Sheffield Utd" 2 - 1 "Norwich"
"Reading" 0 - 1 "Bolton"
"Millwall" 2 - 1 "Derby"
"Leeds" 2 - 0 "Rotherham"
"Ipswich" 1 - 1 "Aston Villa"
"Hull City" 0 - 1 "Blackburn"
"Bristol City" 0 - 2 "Middlesbrough"
"Preston" 2 - 2 "Stoke"
"Brentford" 2 - 0 "Sheffield Wed"


Turnyrinė lentelė: