A. Cassano įvardijo tris labiausiai pervertintus futbolininkus

34-erių metų puolėjas Antonio Cassano mano, kad šiandieninė futbolo rinka yra "išpūsta", o tokie futbolininkai kaip Paulis Pogba ir Jamesas Rodriguezas nėra verti tokių pinigų, kokius už juos sumokėjo klubai.

A. Cassano užsiminė ir apie skandalingąjį agentą Mino Raiola, kuris yra P. Pogba ir Mario Balotelli atstovas. Buvusio Italijos rinktinės futbolininko teigimu, visi minėti trys futbolininkai yra pervertinti.

"Trys pervertinti futbolininkai? Tai - Pogba, Jamesas Rodriguezas ir Balotelli", - "Gazzetta dello Sport" leidiniu sakė A. Cassano.

"Ar Pogba iš tikrųjų yra vertas 120 milijonų eurų? Žinoma, kad ne. Jamesas 80 mln. eurų? Ne. Jeigu jis yra tiek vertas, tai kiek tada būtų kainavęs tokio pačio amžiaus Andresas Iniesta?

Kas liečia Balotelli, aš jam linkiu viso ko geriausio ir žinau, kad Prancūzijoje jam sekasi visai gerai. Bet jam šiame gyvenime nusišypsojo sėkmė, kad jo agentas yra Mino Raiola. Jis tiek Balotelli, tiek Pogba suteikė puikias galimybes prasimušti į futbolo viršūnę", - tęsė puolėjas.

Taip pat A. Cassano buvo paprašyta pakomentuoti amžinų varžovų dvikovą - Cristiano Ronaldo ir Lionelio Messi. Bandydamas palyginti šiuos futbolininkus italas itin originaliai užsiminė apie panašią tarpusavio dvikovą teniso aikštelėje.

"Messi yra Federeris, o Ronaldo - Nadalis. Tai - du čempionai su skirtingais žaidimo stiliais", - pareiškė A. Cassano.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...