A. Christensenas prakalbo apie abejones dėl ateities "Chelsea" klube

Andresas Christensenas nėra tikras, ar liks Londono "Chelsea" gretose po to, kai prarado startinio žaidėjo vaidmenį.

22-ejų metų gynėjas praėjusį sezoną puikiai įsiliejo į Antonio Conte taktikas ir tapo vienu kertinių "Chelsea" komandos žaidėjų. Visgi atvykus Maurizio Sarri situacija pasikeitė - nuo šiol vidurio gynėjo porą sudaro Davidas Luizas bei Antonio Rudigeris.

"Man tai sunkus sezonas. Kalbant atvirai, man sunku susitaikyti su esama situacija. Praėjusį sezoną man sekėsi tikrai neblogai ir turėjau gana gerą pasaulio čempionatą šią vasarą.

Nebegaliu laukti ir būti kantrus, koks buvau iki pat šiol. Man jau yra 22 metai ir aš tikrai noriu žaisti savaitę iš savaitės. Pastaruosius tris sezonus būtent tą ir dariau, todėl neįsivaizduoju savęs susitaikant su dabartine situacija.

Dabar dar anksti kalbėti apie permainas, tačiau akivaizdu, kad situacija nėra gera. Nemanau, kad bus lengva patekti į startinį vienuoliktuką, o ypač dabar, kai demonstruojame gerus rezultatus.

Šio sezono rezultatai yra komandos dovana, tačiau man pačiam asmeniškai šis sezonas klostosi itin sunkiai", - pasakojo danas.

A. Christensenas "Chelsea" klubui priklauso nuo 2012 metų. Jis dvejus metus nuomos pagrindais žaidė Mionchengladbacho "Borussia" komandoje.