A. Elmohamady: Salah nėra viename lygyje su Messi ir Ronaldo

Mohamedo Salah komandos draugas Egipto rinktinėje Ahmedas Elmohamady nemano, kad "Liverpool" puolėjo lyginimai su Lioneliu Messi bei Cristiano Ronaldo yra pagrįsti.

25-erių metų futbolininkas į vienas gretas su geriausiais pasaulio futbolininkas imtas statyti šį sezoną, kuomet Anglijoje debiutavo gerindamas vieną rekordą po kito.

Mersisaido klubui sėkmingai žygiuojant UEFA Čempionų lygoje pastaruoju metu ėmė sklisti kalbos, kad Salah netgi gali nutraukti "Barcelona" ir Madrido "Real" lyderių dominavimą "Ballon d'Or" rinkimuose.

"Tai yra tik vienas sezonas", - sakė savo tautiečio pasirodymais nenustebintas Elmohamady.

"Roma" gretose jis žaidė gerai. Visgi, tam, kad būtų tokiame lygyje, kaip Ronaldo bei Messi, jis turi tai daryti septynerius ar aštuonerius metus."

Tiesa, Birmingemo "Aston Villa" gynėjas visgi sutinka, jog Salah šiuo metu yra tarp geriausių.

"(Prieš jį - red. past.) treniruotėse lengva, bet rungtynių metu jis virsta kitu žaidėju", - pridūrė Elmohamady.

"Jis yra vienas geriausių futbolininkų pasaulyje. Aš dėl jo džiaugiuosi. Mes visi dėl jo tikrai džiaugiamės."

"Mo-Mo yra puikus vaikinas. Jis buvo puikus visą sezoną. "Liverpool" gretose jam sekasi tikrai gerai."

"Tikėkimės, jog jis galės išlaikyti tokią pačią formą bei padėti mums pasaulio čempionate. Mums jo reikia. Jis komandoje vaidins didelį vaidmenį."

"Jis pasinaudojo proga palikti "Chelsea" bei išvykti iš "Premier" lygos, kad įrodytų visus suklydus. Jis tai padarė "Fiorentina" ir "Roma" gretose, tuomet sugrįžo į "Premier" lygą ir jūs dabar matote, ką jis gali."

Salah šį sezoną iš viso įmušė net 43 įvarčius bei atliko 15 rezultatyvių perdavimų.