A. Fergusonas: C. Ronaldo yra geriausias savo kartos futbolininkas

Seras Alexas Fergusonas su Vokietijos žiniasklaida dalijosi mintimis ir nepraleido progos pagirti savo buvusio auklėtinio Cristiano Ronaldo.

Triskart geriausio pasaulio futbolininko era prasidėjo 2003 metais, kai jį iš Lisabonos "Sporting" įsigijo "Manchester United" klubas. 2009 metais C. Ronaldo ir "Man Utd" keliai išsiskyrė, tačiau Madrido "Real" klube jis tapo dar ryškesne žvaigžde - per sužaistas 348 rungtynes pelnė net 364 įvarčius.

A. Fergusonas teigia, kad nuo pat pirmų C. Ronaldo dienų Mančesteryje buvo galima pamatyti jo neeilinį atsidavimą futbolui. Pasak buvusio trenerio, 31-erių metų futbolininkas yra didžiausia savo kartos žvaigždė.

"Jis turi neįtikėtiną atsidavimą futbolui, jis laukia kiekvienos treniruotės", - su "Bild" mintimis dalijosi A. Fergusonas. - Cristiano visada nori būti geresnis ir laimėti. Išskirtinai jis laukia tokių didelių rungtynių, kaip Europos čempionato finalas".

"Per visus savo metus Mančesteryje nemačiau labiau atsidavusio futbolininko nei jis. Jis nuolatos dirbo su smūgiais, jų technika, tobulino kairės ir dešinės kojos spyrius ir visą kitą. Jo nuolatinis tobulėjimas yra kažkas neįtikėtino. Futbolas šiuo metu yra labai atletiškas, greitas, o būtent toks yra Ronaldo.

Dažniausiai aukščiausios klasės žaidėjai savo geriausią formą demonstruoja penkis ar šešis metus, tačiau Ronaldo tai daro jau 10 metų. Dėl to jis yra toks ypatingas. Kiekviena futbolo karta turi ypatingą žaidėją, tad ši turi Ronaldo", - pridūrė A. Fergusonas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...