A. Gomesas: "Barcelona" klube jaučiuosi lyg kokiame pragare

24-erių metų "Barcelona" saugas Andre Gomesas duodamas interviu Ispanijos žiniasklaidai atskleidė, kad futbolu rungtyniaudamas katalonų ekipoje daugiau nebesimėgauja.

A. Gomesas į "Barca" 2016 metais atvyko už 35 mln. eurų su įtraukta 20 mln. bonusų kaina. Portugalas katalonų gretose kol kas nepateisina vilčių ir yra nemažai šansų, kad šis sezonas jam Barselonoje yra paskutinis.

Buvęs "Valencia" saugas jau sulaukia ir piktų replikų iš "Barcelona" aistruolių, o tai jis galėjo įsitikinti ir rungtynėse su Madrido "Atletico", kada pakeisdamas Andresą Iniesta buvo nušvilptas "Camp Nou" stadione.

"Nesijaučiu gerai aikštėje", - iškart pripažino A. Gomesas. - Nesimėgauju tuo, ką darau. Pirmi šeši mėnesiai "Barcoje" buvo gana puikūs, tačiau vėliau viskas pasikeitė".

"Galbūt tai ir nėra pats tinkamiausias žodis, tačiau viskas virto tikru pragaru, kai pradėjau jausti didžiulį spaudimą. Jaučiausi gerai, kai spaudimas yra natūralus, tačiau kai jauti, jog jis yra skirtas tik tau asmeniškai, tada pradedi jaustis visai kitaip. Šį jausmą jaučiu kiekvieną kartą įžengęs į aikštę.

Yra buvę nemažai atvejų, kai nenorėjau išvykti iš namų, nes žinojau, kad žmonės yra nusiteikę prieš mane. Bijau eiti į gatves dėl gėdos, kurią galiu pajausti iš kitų žmonių.

Tapau labai uždara asmenybė. Man neišeina pamiršti to viso nusivylimo, kurį jaučiu. Nekalbu su niekuo, nes jaučiu gėdą prieš juos. Mano galvoje yra daug blogų minučių, kurios paveikė mane.

Pavyzdžiui, būdamas su komandos draugais ir žaisdamas treniruotėse jaučiuosi atsipalaidavęs, tačiau kai jau artėja rungtynių diena aš pradedu galvoti apie dalykus, kurie man niekaip neleidžia judėti į priekį", - atviravo A. Gomesas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...