A. Griezmanno "Barcoje" nesulauksiantis L. Messi pakeitė nuomonę apie jo reikalingumą

Dar prieš mėnesį Antoine‘ą Griezmanną atvirai gyręs ir „Barcelona“ klube jo laukęs Lionelis Messi pakeitė savo nuomonę – po pasirodžiusių pranešimų apie tai, jog prancūzas lieka klube, argentinietis pateikė gerokai atsargesnį komentarą nei praėjusį kartą.

Gegužės pabaigoje kalbėdamas su žurnalistais L. Messi gyrė „Atletico“ puolėją bei atskleidė, jog nori jo komandoje ir jį vadino vienu iš geriausių planetos futbolininkų.

„Šiuo metu jis yra vienas iš geriausių planetos futbolininkų. Mes norime, kad pas mus žaistų geriausi pasaulio žaidėjai ir A. Griezmannas neabejotinai yra vienas iš jų“, - tuomet teigė L. Messi.

Visgi, dabar, kai spaudoje mirga pranešimai apie A. Griezmanno sprendimą likti Madride, Argentinos rinktinės atstovas kiek pakeitė savo nuomonę.

„Norint laimėti Čempionų lygoje reikia turėti puikius žaidėjus, o A. Griezmannas yra vienas iš tokių futbolininkų. Tačiau aš nežinau ar jo įsigijimas mums būtų prioritetas. Tai priklauso nuo už žaidėjų transferus atsakingo komiteto bei mūsų trenerio“, - paklaustas apie A. Griezmanną kur kas šalčiau apie jį kalbėjo L. Messi.

Tiek L. Messi, tiek A. Griezmannas šiuo metu ruošiasi būsimoms planetos pirmenybių kovoms, kurios startuos jau birželio 14 dieną.