A. Herrera: "Žaidėjai turi prisiimti atsakomybę dėl prasto sezono"

Dar vieną sunkų sezoną išgyvenanti "Manchester United" ekipa ne tik liks be titulų, bet greičiausiai ir be Čempionų lygos futbolo kitą sezoną.

Mančesterio klubo vadovai reikalus spręsti bandė gruodžio mėnesį atleisdami trenerį Jose Mourinho ir nors pradžioje Ole Gunnaras Solskjaeras sėkmingai perėmė komandos vairą, tačiau sezono pabaiga ir vėl nuvylė "raudonųjų velnių" fanus.

"Man Utd" vidurio saugas Anderis Herrera, bendraudamas su oficialia klubo svetaine, teigė, kad už prastą sezoną ir trenerio atleidimą atsakomybę prisiimti turėtų ir patys žaidėjai.

"Futbolas yra komandinis sportas, todėl sezoną reikia vertinti pagal pasiektus rezultatus. Akivaizdu, kad esame nusivylę.

Mano nuomone, kuomet treneris būna atleidžiamas iš komandos, tai yra ir žaidėjų atsakomybė. Dėl prastų rezultatų nėra kalti tik treneriai ir personalas, turime tai pripažinti.

Žaidėjai turi prisiimti atsakomybę dėl prasto sezono. Esame nusivylę, nes nesugebėjome pasiekti klubo iškeltų tikslų.

Mano nuomone, šio klubo tikslas kiekvieną sezoną yra kovoti dėl titulų. Mes to nepadarėme, todėl kiekvienas žaidėjas privalo už tai atsakyti", - teigė A. Herrera.

Nors "Man Utd" šansai kovoti dėl vietos pirmajame "Premier" lygos ketverte yra labai minimalūs, ispanas tikina, kad komanda kovos iki pat sezono finišo.

"Vis dar kausimės dėl vietos ketverte. Akivaizdu, kad viską savo rankose šiuo metu laiko "Chelsea", tačiau dar galime iškovoti šešis taškus.

Varžovai dar kaunasi ir Europos lygoje, todėl mes padarysime viską ir kovosime iki galo", - pridėjo A. Herrera.