A. Lacazette'as: "Anglija neprilygsta Prancūzijai pagal stadionuose kuriamą atmosferą"

Vienas Londono "Arsenal" lyderių Alexandre'as Lacazette'as teigia, kad Anglijoje trūksta tikrų klubų sirgalių, kurie stadionuose kurtų išskirtinę atmosferą.

Puikiai šį sezoną rungtyniaujantis ir jau keturis įvarčius "Premier" lygoje sukrapštęs prancūzas tvirtina, kad "Ligue 1" pirmenybėse jam būdavo rungtyniauti kur kas maloniau.

"Pasiilgstu "Ligue 1" atmosferos", - interviu metu su "Le Progres" sakė A. Lacazette'as. - Anglijos stadionuose fanai yra labiau žiūrovai nei tie, kurie atvyksta palaikyti komandos. Prancūzijoje atmosfera yra kur kas geresnė".

A. Lacazette'as į Angliją atvyko iš "Lyon" komandos, kuri kartu su "Marseille" garsėja kaip didžiausią sirgalių užnugarį Prancūzijoje turinti ekipa.

Unai Emery šį sezoną stengiasi kuo dažniau išnaudoti abu savo puolėjus - A. Lacazette'ą ir P. Aubameyangą, kurie kartu šį sezoną jau yra sumušę 11 įvarčių.

Paklaustas apie santykius su afrikiečiu, prancūzas atsakė: "Mūsų santykiai yra puikūs, mes esame lyg broliai. Kiekvieną diena kalbamės ir mėgaujamės kartu praleistu laiku."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...