A lygos simbolinėje rinktinėje dominuoja atakuojantys žaidėjai

Lietuvos futbolo A lyga paskelbė simbolinę lapkričio mėnesio rinktinę, kurioje labiausiai išsiskiria atakuojantys komandų futbolininkai.

Ivanas Kardumas (Marijampolės „Sūduva“): Čempionai lapkritį kartą buvo sutriuškinti, visgi, tame mače kroatas vartų stačiakampio negynė. I. Kardumas per trejas rungtynes praleido 3 įvarčius, tačiau ne sykį gelbėjo savo komandą, ypač išsiskirdamas dvikovoje su „Panevėžiu“.

Rudinilsonas Silva („Kauno Žalgiris“): Po suspendavimo į A lygos čempionato kovas sugrįžęs Bisau Gvinėjos rinktinės atstovas sužaidė bene stabiliausią ir geriausią mėnesį. R. Silva uždirbo savo komandai baudinį ir ne sykį pavojingai atakavo standartinių padėčių metu, o be jo „Kauno Žalgirio“ gynybos linija sužaidė blogiausią mačą lapkritį, praleisdama 4 įvarčius Marijampolėje.

Justinas Januševskis (Vilniaus „Riteriai“): Daugiau negu 3 mėnesius nežaidęs vidurio gynėjas spalį vėl pradėjo stabiliai rungtyniauti, o lapkritį kartu su Valentinu Jeriomenka puikiai darbavosi šalia savo vartų. Pastarasis futbolininkas sužaidė dvejas rungtynes, o J. Januševskis žaidė ketveriose ir sėkmingai gynėsi esminių pergalių prieš lyderius metu.

Aleksandras Živanovičius (Marijampolės „Sūduva“): Serbas žaidė tose rungtynėse, kai čempionai net 1:5 buvo sutriuškinti Vilniuje, tačiau tame mače klaidų, po kurių krito įvarčiai, nedarė. Tiek vidurio, tiek kairiojo krašto gynėju lapkritį žaidęs A. Živanovičius įmušė gražų įvartį bei 2 kartus asistavo komandos draugams.

Mindaugas Grigaravičius (Vilniaus „Riteriai“): 27-erių metų saugas per paskutinius kelis mačus sužaidė geriausią atkarpą sezone. Per keturis susitikimus lapkritį M. Grigaravičius pelnė 2 įvarčius bei atliko 3 rezultatyvius perdavimus, puikiai pasirodymas trejose laimėtose rungtynėse.

Renanas Oliveira (Marijampolės „Sūduva“): Dar vienas futbolininkas, kuriam lapkritį neteko pajusti pralaimėjimo kartėlio. Brazilas įmušė efektingą įvartį „Panevėžiui“, solidžiai atrodė susitikime su „Kauno Žalgiriu“, o čempionato lyderių akistatoje buvo geriausias žaidėjas, sykį pasižymėjęs ir svariai prisidėjęs prie pergalingo smūgio.

Paulius Janušauskas („Panevėžys“): Čempionato debiutantų ekipos kapitonas lapkritį padėjo savo ekipai iškovoti dvi pergales, tarp kurių buvo ir gana netikėtas laimėjimas prieš „Riterius“. Vidurio saugas įmušė įvartį bei 2 kartus asistavo komandos draugams, tiesa, keliuose epizoduose jam tiesiog pritrūko sėkmės, nes keli tolimi smūgiai skriedavo visiškai greta tikslo.

Donatas Kazlauskas (Vilniaus „Riteriai“): Vienas iš sostinės klubo atakuojančio trejeto narių, kuris praėjusį mėnesį ryškiai dominavo. Nors D. Kazlauskas paskutiniam mačui buvo diskvalifikuotas, tačiau per tris susitikimus lapkritį jis įmušė 3 įvarčius ir atliko rezultatyvų perdavimą. „Riterių“ saugas pasižymėjo 12 sykių ir tai buvo rezultatyviausias šio sezono A lygos lietuvis.

Josipas Tadičius (Marijampolės „Sūduva“): Kroatas puikiai užbaigė savo trečiąjį sezoną Marijampolėje. Lapkričio mėnesį puolėjas įmušė net 4 įvarčius, o vienas iš jų nukalė pergalę prieš „Žalgirį“. Šiemet A lygoje J. Tadičius per 15 dvikovų pasižymėjo net dešimčia tikslių smūgių ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Teremas Moffi (Vilniaus „Riteriai“): Nieko pernelyg nepridursi – 6 įvarčiai ir 3 rezultatyvūs perdavimai praėjusį mėnesį patys kalba už save. Puikus legionieriaus iš Nigerijos benefisas įsimins ilgam: „Sūduva“ buvo sutriuškinta net 5:1 ir tai tapo didžiausiu dabartinių čempionų pažeminimu nuo 2014 metų.

Patrikas Bordonas („Panevėžys“): Labai blankiai pirmuose savo mačuose A lygoje žaidęs slovėnas vėliau įsibėgėjo ir sustiprino neretai strigusį panevėžiečių puolimą. Produktyviai žaidęs puolėjas per keturis mačus lapkritį po kartą pasižymėjo trijuose susitikimuose, o dvikovoje su „Kauno Žalgiriu“ buvo arti išlyginamojo įvarčio – pataikė į skersinį.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Falygalt%2Fposts%2F10156372062062041&width=500" width="500" height="702" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...