A. Martialis: kai L. van Gaalas ant manęs šaukia - aš juokiuosi

Vienas šio sezono "Manchester United" atradimų Anthony Martialis teigia, kad treniruotėse sulaukia šauksmų iš trenerio Louiso van Gaalo, tačiau jam tai kelia juoką, nors futbolininkas puikiai supranta, kad griežtas balsas jam yra labai reikalingas.

20-metis prie "raudonųjų velnių" ekipos prisijungė praėjusią vasarą, kai už talentingą prancūzą teko pakloti apie 36 milijonus svarų sterlingų. Daugelis futbolo sirgalių negalėjo patikėti, kad "Man Utd" sutiko mokėti tokią sumą už dar mažai kam žinomą futbolininką, tačiau A. Martialis šį sezoną tapo komandos lyderiu ir rezultatyviausiu žaidėju.

A. Martialo sąskaitoje šį sezoną yra 13 įvarčių ir 8 rezultatyvus perdavimai, bet puolėjas pridūrė, kad iš jo L. van Gaalas reikalauja dar daugiau.

"Jis šaukia ant manęs", - RTL žurnalistams pasakojo prancūzas. - Tai mane verčia juoktis, nes žinau, kad tai daroma mano paties labui".

Tai pat futbolininkas pridūrė, kad "Monaco" klube jam taip pat tekdavo išklausyti trenerio Leonardo Jardimo pastabų: "Jis buvo griežtas su manimi, tačiau man to ir reikėjo."