A. Morata: "Chelsea" klube nustojau mėgautis futbolu"

Madrido "Atletico" komandoje įsivažiuojantis Alvaro Morata prakalbo apie karjeros etapą Londono "Chelsea" klube.

2017 metais, sužaidęs puikų sezoną Madrido "Real" ekipoje, A. Morata nusprendė kelti sparnus į Anglijos "Premier" lygą. "Baltieji" už savo atsarginį puolėją tuomet sulaukė daugiau nei 60 mln. svarų sterlingų.

A. Morata gana sėkmingai pradėjo pasirodymą "mėlynųjų" gretose, tačiau vėliau jo žaidimo kreivė krito į apačią ir galiausiai praėjusią žiemą jis nuomos pagrindais atvyko į "Atletico".

"Buvau nustojęs mėgautis futbolu, tačiau dabar esu laimingas "Atletico" klube", – duodamas interviu "Marca" radijui sakė 27-erių metų snaiperis.

"Chelsea" klube nesulaukiau didelės paramos, tačiau tuomet aš ir pats savimi nebetikėjau. Anglijoje, pavyzdžiui, neišnaudojus geros galimybės pasižymėti, komandos draugai pradėdavo į mane spoksoti ir lyg sakyti, jog viskas, ką darau, yra blogai.

Būdamas 20-22 metų jau buvau pakankamai subrendęs, tačiau niekada nebuvau pasiekęs tokios ribos, kaip "Chelsea" klube. Pasakiau savo žmonai, kad sausio mėnesį bėgsime kuo toliau nuo "Chelsea", nes aš nebegaliu susitvarkyti su tokiu spaudimu.

Turėjau šešis ar septynis gerus pasiūlymus, "Chelsea" taip pat norėjo, jog likčiau, tačiau tuomet į mane kreipėsi "Atletico" ir nusprendžiau padaryti tai, ką norėjau jau kelias vasaras (atvykti į "Atletico" – red.)", – pasakojo A. Morata.

Šį sezoną puolėjas per 12 rungtynių yra įmušęs 7 įvarčius.