A. Morata nori likti "Atletico" gretose

Londono "Chelsea" ekipai vis dar priklausantis, tačiau Madrido "Atletico" gretose antrąją sezono dalį praleidęs Alvaro Morata nebenori grįžti į Londoną.

Puolėjas prie "Chelsea" prisijungė dar 2017 metais, kuomet atvyko iš Madrido "Real" ekipos, tačiau jam sunkiai sekėsi atrasti savo vietą "Premier" lygoje.

A. Moratos teigimu, Londone jis nesijautė vertinamas, o perėjimas į "Atletico" buvo geriausia, kas galėjo nutikti.

"Pastaruoju metu buvau praradęs pasitikėjimą savo jėgomis. Buvau nusivylęs tuo, kokią nuomonę apie mane turėjo žmonės Anglijoje.

Nesijaučiau vertinamas bei mylimas nei klubo, nei fanų. "Chelsea" gretose viskas prasidėjo gerai, tačiau vėliau viską sujaukė trauma.

Kad ir kaip viskas buvo prastai pirmąjį sezoną Anglijoje, aš vis tiek sugebėjau pelnyti 15 įvarčių, o komanda iškovojo FA taurę. Tačiau likau už pasaulio čempionato borto ir tai buvo pats sunkiausias momentas mano gyvenime.

Apie žaidimą pasaulio čempionate svajojau dar tada, kai buvau, o "Chelsea" pasirinkau dėl to, nes maniau, jog tai bus geriausai vieta man pasiruošti artėjančioms planetos pirmenybėms.

Sutartis su "Atletico" buvo geriausias dalykas, kuris galėjo man nutikti. Noriu likti "Atletico" gretose, bet "Chelsea" mane gali susigrąžinti. Pažiūrėsime, kas nutiks derybose tarp dviejų klubų, bet jie abu žino, ko noriu aš.

Noriu tik paprašyti, ko jau prašiau "Atletico" vadovybės, išspręskite viską kaip įmanoma greičiau, nes aš tiesiog noriu likti čia", - bendraudamas su "Goal" sakė A. Morata.

Puolėjo nuomos sutartis su "Atletico" galios dar ir kitą sezoną, o po jo Madrido ekipa turės galimybę išpirkti ispano kontraktą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...