A. Piatekas atskleidė savo vaikystės komandą

"Milan" komandoje vieną po kito įvarčius štampuojantis Lenkijos rinktinės snaiperis Krzysztofas Piatekas atskleidė, kurią komandą palaikė vaikystėje.

Šį sezoną "Serie A" pirmenybėse jau 19 įvarčius įmušęs A. Piatekas pareiškė, kad augdamas įkvėpimo sėmėsi iš savo idealių, kurie rungtyniavo Londono "Arsenal" klube.

"Kai buvau vaikas, palaikydavau "Arsenal" komandą", – sakė lenkas. – Man patiko jų žaidimo braižas, kurį propagavo Wengeras. Taip pat ten žaidė mano idealai – Henry ir Bergkampas".

Italijoje A. Piatekas jau spėjo įgauti pravardę – "Pistolero". Lenkas taip yra vadinamas dėl savo firminio įvarčio šventimo, kurio metu jis atlieka šūvius pirštais.

"Kartą tai padariau ir dabar nuolatos taip švenčiu. Pamačiau, kad man tai neša sėkmę, todėl ir nebeketinu sustoti. Italijoje žmonės pakvaišo dėl šio įvarčio šventimo", – įspūdžiais dalijosi A. Piatekas.

<iframe width="500" height="300" src="https://www.youtube.com/embed/PX6tdcvReyE" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...