A. Robbenas: "Futbole nėra amžiaus rodiklio - esi geras arba blogas"

Arjenas Robbenas nesutinka su nuomone, kad būnant jo amžiaus aukščiausio kalibro klubuose reikėtų užleisti vietą jaunesniems žaidėjams. Pasak olando, yra tik dviejų tipų futbolininkai - geri arba blogi.

34-erių metų A. Robbenas galimai žaidžia paskutinį sezoną Miuncheno "Bayern" klube. Dauguma bavarų sirgalių sutinka, kad klubui jau po sezono reikėjo atsisveikinti su Francku Ribery ir A. Robbenu, mat šie niekaip negali susitaikyti su atsarginio role.

Pačio olando sportinė forma taip pat nėra džiuginanti - praėjusį sezoną jis įmušė tik septynis įvarčius, o šį sezoną per 10 susitikimų varžovų vartininkus nuginklavo 3 kartus.

"34-eri nereiškia, kad jau esi senas. Mes turime nuomonę, kad futbole nėra senų žaidėjų - yra tik blogi arba geri", - "Kicker" leidiniui sakė krašto puolėjas.

Paklaustas apie pirmąjį sezoną su Niko Kovaču, kuris prieš rinktinių pertrauką susidūrė su rimtomis problemomis, A. Robbenas neskubėjo nurašyti stratego:

"Jis yra ambicingas ir turintis nugalėtojo mentalitetą. Jis daro viską, kad mes vėl galėtume žaisti gerą ir gražų futbolą. Tiesą pasakius, mums nieko daug pakeisti ir nereikia."