A. Robbenas įsirašė į "Bayern" istoriją

Vakar "Bundesliga" akistatoje su Dortmundo "Borussia" įmušęs Arjenas Robbenas Miuncheno "Bayern" sirgalių bus prisimenamas jau ir taip, tačiau dabar jis taip pat galės pasigirti rekordu.

Tikslus krašto puolėjo smūgis su bavarų marškinėliais jam buvo jau 93-asis - tokio rezultato pasiekti iki šiol nepavyko jokiam užsieniečiui futbolininkui.

Nyderlandų rinktinės žvaigždė aplenkė keturiskart "Bundesliga" "Bayern" gretose laimėjusį brazilą Giovane Elberą, kuris savo sąskaitoje turėjo 92 įvarčius.

Apskritai šį sezoną Robbenas pasižymėjo trečiuoju tiksliu smūgiu. Tai buvo tik pirmasis jo įvartis po trenerio Juppo Heynckeso sugrįžimo.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">What a way to break the record! What a game to do it in! <a href="https://twitter.com/ArjenRobben?ref_src=twsrc%5Etfw">@ArjenRobben</a> puts <a href="https://twitter.com/FCBayernEN?ref_src=twsrc%5Etfw">@FCBayernEN</a> in front  <a href="https://twitter.com/hashtag/BVBFCB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#BVBFCB</a> 0-1 <a href="https://t.co/lXoaQBxO9B">pic.twitter.com/lXoaQBxO9B</a></p>&mdash; Bundesliga English (@Bundesliga_EN) <a href="https://twitter.com/Bundesliga_EN/status/926869623865335809?ref_src=twsrc%5Etfw">November 4, 2017</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>