A. Robbenas: Madride privalome pasižymėti iš pirmojo bandymo

Miuncheno "Bayern" krašto puolėjas Arjenas Robbenas su nekantrumu laukia atsakomosios UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio dvikovos Madride ir tvirtina, kad komanda negali sau leisti švaistyti progų.

Pirmoji akistata "Allianz" stadione šeimininkams pasibaigė nesėkmingai - Cristiano Ronaldo dublis antrajame kėlinyje garantavo "baltųjų" pergale rezultatu 2-1. Pirmajame kėlinyje bavarai buvo kur kas grėsmingesni už savo varžovus, tačiau "baltieji" parodė charakterį ir atsakomajame mače turi pranašumą.

A. Robbenas tvirtina, kad bavarai nebegali daryti tokių klaidų kokias darė Miunchene ir turi išnaudoti kiekvieną progą.

"Mes privalome pelnyti įvartį, kai tik sukursime pirmąją progą antradienį vakare", - ryžtingai kalbėjo A. Robbenas. - Negalime žaisti prasčiau nei tą darėme Miunchene pirmajame kėlinyje. Esame pasiruošę šioms rungtynėms ir norime Madride parodyti savo žaidimą".

Jerome'as Boatengas ir Matsas Hummelsas išvyko į Madridą, tačiau dėl jo galimybių pasirodyti aikštėje dar nėra aišku. Vis dėlto olandas to nesureikšmina ir tiki, kad jie gali laimėti su žaidėjais, kuriuos turi.

"Nėra jokio skirtumo kas bus aikštėje - mes turime puikią komandą. Mes pasitikime vienas kitu, o tai yra svarbiausias dalykas", - užbaigė bavarų veteranas.

Paskutines savo rungtynes "Bayern" klubas "Santiago Bernabeu" tvirtovėje pralaimėjo Madrido "Real" ekipai. 2013-14 metų sezono pirmosiose pusfinalio rungtynėse "baltieji" minimaliu skirtumu pranoko svečius.