A. Valencia vasarą gali papildyti "Arsenal" gretas

Vietą "Manchester United" sudėtyje praradęs bei traumų nuolat kamuojamas Antonio Valencia vasarą paliks klubą.

"Raudonieji velniai" nepasinaudojo galimybe pratęsti krašto gynėjo kontrakto dar sezonui, todėl vasarą jis taps laisvuoju agentu.

Ekvadoriečio tėvas Luis Valencia, kuris taip yra ir jo agentas, teigė, kad A. Valencia vasarą tikrai paliks "Manchester United", o jo paslaugomis domisi tokie klubai kaip "Arsenal" bei "Inter".

"A. Valencia tikrai neliks Mančesteryje. Jis nori pasikeitimų, o klubas taip pat nesiruošia pratęsti kontrakto. Viskas gyvenime turi pabaigą.

"Arsenal", "West Ham United", "Inter" bei vienas klubas Kinijoje domisi jo paslaugomis, tačiau futbole viskas greitai keičiasi.

A. Valencia nori pasirinkti geriausią variantą, tačiau jis taip pat siekia pasirašyti bent dviejų metų kontraktą. Ne dėl pinigų, bet dėl ramybės.

Žaidėjas taip pat tikisi, jog pavyks susitarti su komanda, kuri kaunasi dėl rimtų dalykų", - bendraudamas su Ekvadoro laikraščiu "El Universo" sakė L. Valencia.

A. Valencia "Man Utd" gretose rungtyniauja nuo 2009 metų. Per šį laiką ekvadorietis sužaidė 338 rungtynes bei pelnė 25 įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...