A. Vidalis: "Barca" yra didesnis klubas už "Bayern" © JumpStory nuotr.

Arturo Vidalis šiandien oficialiai buvo pristatytas kaip naujasis "Barcelona" klubo žaidėjas. Pats futbolininkas padėjo parašą ant trejų metų sutarties ir pažadėjo sugrąžinti UEFA Čempionų lygos titulą į Kataloniją.

Penktadienį "Barcelona" informavo apie pasiektą susitarimą dėl "Bayern" saugo įsigijimo. Kol kas tiksliai nežinoma, bet spėjama, kad "Barca" sumokėjo 20 arba 30 mln. eurų už čilietį.

A. Vidalis savo pirmoje spaudos konferencijoje negailėjo pagyrų naujam klubui ir pareiškė, kad tai yra žingsnis į priekį jo karjeroje.

"Esu laimingas prisijungdamas prie geriausio planetos klubo. Esu ištroškęs naujų titulų ir tai bandysiu padaryti su "Barca" kelis ateinančius metus", - sakė saugas.

"Laikau tai labai dideliu savo karjeros žingsniu, nes suprantu, kad "Barcelona" yra didesnis klubas už "Bayern", - gana aštriai apie dabar jau savo buvusį klubą kalbėjo čilietis.

Paklaustas, ar jiems pavyks nutraukti Madrido "Real" žygį UEFA Čempionų lygoje, žaidėjas atsakė: "Vis dar vienu savo pagrindinių tikslų laikau laimėti Čempionų lygą. Noriu, kad man tai pavyktų padaryti būnant čia, Barselonoje."

Pagyrų sulaukė ir būsimas A. Vidalio kolega Lionelis Messi: "Jaučiuosi laimingas, kad galėsiu būti komandos draugas su geriausiu futbolininku visoje istorijoje. Jaučiuosi ypatingai sulaukęs galimybės žaisti kartu su juo."