A. Wengeras iš M. Ozilo tikisi lyderio savybių

29-erių metų Mesutas Ozilas nusprendė susieti ateitį su Londono "Arsenal" klubu - vokietis vakar padėjo parašą ant ilgalaikės sutarties su "kanonieriais".

Šis sezonas tiek pačiam M. Ozilui, tiek "Arsenal" komandai nėra pats sėkmingiausias. Buvo kalbų, kad saugas paseks Alexio Sanchezo pavyzdžiu ir paliks "Arsenal", tačiau jis liko ištikimas Šiaurės Londono komandai.

A. Wengeras neslėpė džiaugsmo dėl šio M. Ozilo sprendimo, tačiau pabrėžė, kad dabar iš futbolininko tikisi daugiau lyderio savybių, kurios galėtų vesti komandą į priekį.

"Ozilas nusprendė įsipareigoti šiam klubui, kuris dabar nėra geriausioje situacijoje atsižvelgiant į šansus iškovoti vietą kitų metų Čempionų lygoje", - pabrėžė A. Wengeras.

"Ko aš tikiuosi iš jo tai, kad jis ves komandą į sėkmę. Daugelis kalbėjo, kad Ozilas nepasirašys naujos sutarties su mumis, tačiau jis pasirašė ir tai yra geros naujienos mums", - pridūrė strategas.

"Arsenal" su M. Ozilu priešakyje, kuris šį sezoną yra pelnęs keturis įvarčius ir atlikęs septynis rezultatyvius perdavimus, "Premier" lygoje užima šeštąją poziciją ir nuo ketvirtos vietos atsilieka 8 taškų skirtumu. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...