A. Wengeras išklojo visą tiesą apie įvykusį pokalbį su "Bayern"

Atvirą interviu davęs Arsene'as Wengeras pareiškė, kad Miuncheno "Bayern" klubas neatsisakė jo kandidatūros trenerio pozicijoje.

Po Niko Kovačo atleidimo A. Wengeras buvo įvardijamas kaip pagrindinis kandidatas stoti prie trenerio vairo iki sezono pabaigos. "Bild", būtent ir siejęs prancūzą su šiuo darbu, ketvirtadienį pranešė, kad pokalbis tarp A. Wengero ir Karlo-Heinze Rummenigge nebuvo sėkmingas, todėl jo nebėra pretendentų sąraše.

Buvo teigiama, kad A. Wengeras pats paskambino "Bayern" pirmininkui ir paklausė, ar susidomėjimas yra realus. Pasak "Bild", K-H. Rummenigge atsakymas buvo neigiamas, todėl ties tuo ir baigėsi visos derybos.

Visgi visai kitą versiją pateikė pats strategas, šiuo metu dirbantis "BeIN Spors" televizijoje, kuri yra įsikūrusi Dohoje.

"Džiugu, kad galiu paaiškinti situaciją, nes dabartinė istorija yra labai netikėta", – interviu duodamas sakė A. Wengeras.

"Visų pirma, aš neturiu jokio agento, todėl tik aš vienas esu šioje istorijoje. Niekas kitas negali komentuoti mano vardu. Antra, Beckenbauerį, Rummenigge ir Hoenessą pažįstamu apie 40 metų. Sėkmė, kurią susikūrė šis klubas, yra pasiekta dėl išskirtinės kompetencijos, atvirumo, nuovokumo ir paprastumo. Visą laiką kiekvienas iš mūsų sakydavome tik tiesą, kai to reikalaudavo situacija.

Šioje istorijoje mano vardas atsirado iš niekur, aš neturėjau nieko bendro su tuo. Trečiadienio popietę sulaukiau skambučio iš Rummenigge. Tuo metu negalėjau atsiliepti, bet iš mandagumo jam paskambinau atgal. Tuo metu jis buvo automobilyje ir vyko į rungtynes su "Olympiakos".

Mūsų pokalbis truko apie penkias minutes. Jis man pasakė, kad dabar trenerio pareigas užima Flickas ir jis vadovaus komandai rungtynėse su "Olympiakos", kurios jau įvyko, ir taip pat mače su "Borussia" (šeštadienį – red.).

Jis manęs paklausė, ar mane domintų galimybė užimti trenerio pareigas. Iškart jam pasakiau, kad neturėjau progos apie tai pagalvoti, todėl man reikia daugiau laiko.

Kartu nusprendėme, kad apie tai pasikalbėsime kitą savaitę, nes iki sekmadienio aš lieku dirbti Dohoje. Tai yra vienintelė tikroji šios istorijos versija.

Aš linkiu viso ko geriausio "Bayern" klubui, artėjančiam prie pokyčių, nes Honessas, kuris yra pagrindinė šio klubo figūra, palieka savo pareigas. Rummenigge taip pat pasitrauks po metų. Atrodo, kad šio klubo ateitis šiuo metu nėra aiški.

Šis klubas, kuris visada savo reikalus tvarkė labai atidžiai ir tiesiogiai, dabar yra labai lengvai pažeidžiamas, nes įvairūs gandai pasirodo iš niekur.

Aš linkiu sėkmės "Bayern" klubui, o mano pačio situacija yra labai aiški.", – atvirai kalbėjo A. Wengeras. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...