A. Wengeras: Sanchezas nėra svarbesnis už kitus

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras neigia kalbas, kad baudžia Alexį Sanchezą už jo norą palikti klubą.

Vienintelis čiliečio "Premier" lygos mačas startinėje sudėtyje buvo pralaimėjimas "Liverpool" rezultatu 4-0, o svarbesnė rolė jam tenka kituose turnyruose.

Krašto puolėjas pasižymėjo UEFA Europos lygos akistatoje su "Koln", tačiau mačą prieš Londono "Chelsea" vis tiek pradėjo nuo suolo.

Paklaustas, ar yra sunerimęs dėl Sanchezo atsidavimo "kanonieriams", Wengeras atsakė: "Visiškai ne, visa tai labai greitai privedama prie išvadų."

"Jis buvo traumuotas ir maniau, jog sekmadienį jis buvo dar ne visai atsigavęs fiziškai. Išleidau jį į aikštę vakar, kad suteikčiau jam daugiau varžybinės patirties."

"Iš mano pusės jokio paslėpto požiūrio nėra. Aš tiesiog mėginu jį sugrąžinti į optimalią fizinę formą. Tiesiog bandau jam suteikti žaidimo laiko ir padėti jam sugrįžti prie geriausio žaidimo."

"Jis turėjo ilgas atostogas bei grįžo ne visiškai pasirengęs, o tuomet patyrė traumą. Visgi, praėjusį vakarą galėjote matyti, kad jis vėl tampa aštriu, tad aš jį palikau aikštėje 90 minučių, jog jis sužaistų pilnavertį mačą."

"Visi žaidėjai yra svarbūs, jis nėra svarbesnis už kitus. Prieš "Chelsea" išleidau komandą, kuri gali būti stipri kontratakose bei atkakliai kautis. Sanchezas galėjo rungtyniauti, jeigu būtų buvęs pasirengęs."

Čilės rinktinės žvaigždė paskutinę perėjimų lango dieną buvo per žingsnį nuo persikėlimo į "Manchester City", bet sandoris sugriuvo, nes "Arsenal" nespėjo įsigyti Thomas Lemaro.