A. Wengerui yra siūlomas darbas PSG klube

Paryžiaus "Saint-Germain" klubo virtuvę puikiai žinantis leidinys "Paris United" informuoja, kad prieš kelias savaites Arsene'as Wengeras ir Thomas Tuchelis turėjo vakarienę.

Pasak minėto leidinio, strategai kalbėjosi apie Prancūzijos futbolo talentus, o konkrečiai - apie Tanguy'ą N'Dombele, kuris antradienį debiutavo atstovaudamas Prancūzijos rinktinei.

21-erių metų saugas šią vasarą buvo įsigytas "Lyon" komandos. Teigiama, kad T. Tuchelis šį futbolininką siekė prisivilioti dar dirbdamas Dortmundo "Borussia" komandoje, tačiau galutinio susitarimo pasiekti nepavyko - prancūzo nesutiko parduoti tuometinis jo kubas "Amiens".

Pažymima, kad T. Tuchelis su A. Wengeru apie Prancūzijos jaunimą kalba neatsitiktinai, mat Londono "Arsenal" klubą po daugybės metų palikęs futbolo specialistas yra siejamas būtent su PSG.

Teigiama, kad rugpjūtį A. Wengeras 10 dienų viešėjo Katare, kur bendravo su vienu iš PSG savininkų. Realu, kad A. Wengerui yra siūlomas darbas klubo vadovybėje. Pavyzdžiui, sporto direktoriaus pareigos ar jaunimo integravimas į pagrindinę komandą.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...