Absoliutūs "Premier" lygos autsaideriai nubaudė "Man Utd" vienuolikę

Sekmadienį Anglijos "Premier" lygos 18-ojo turo rungtynėse užfiksuotas tikras netikėtumas.

"Manchester United" komanda išvykoje nusileido absoliučiam lygos autsaideriui "Watford" klubui. Svečių klaidomis pasinaudojusios "širšės" iškovojo pergalę rezultatu 2:0.

Tai buvo pirmoji "Watford" pergalė po penkių iš eilės nelaimėtų rungtynių serijos.

Pirmajame kėlinyje abi komandos žaidė gana vangiai ir įvarčių žiūrovai taip ir neišvydo. Visgi "Watford" stadionas buvo nudžiugintas antroje rungtynių pusėje.

Antrasis kėlinys svečiams iš Mančesterio prasidėjo katastrofiškai – 50-ąją minutę savo pirmąjį įvartį "Premier" lygoje pasiekė Ismaila Sarras. Nepaisant to, kad pastarasis atliko nestiprų smūgį į viršutinį vartų kampą, Davidas De Gea nesugebėjo tinkamai užfiksuoti kamuolio ir buvo priverstas griebtis už galvos.

Kraujo skonį pajutęs "Watford" netrukus "Man Utd" komandai sudavė dar vieną smūgį – 54-ąją minutę į D. De Gea vartus buvo paskirtas 11 m. baudinys, kai tą patį I. Sarrą baudos aikštelėje nugriovė Aaronas Wan-Bissaka.

Prie 11 m. žymos stojęs Troy'us Deeney neklydo ir smūgiu į vartų vidurį užtvirtino komandos pergalę rezultatu 2:0. "Man Utd" ekipos nepajėgė išgelbėti ir po keitimo aikštėje pasirodęs Paulis Pogba.

Netikėtą nesėkmę patyrusi "Man Utd" komanda nepasinaudojo šansu priartėti prie didžiojo ketverto – dabar "raudonieji velniai" krenta į aštuntąją poziciją.

Rezultatas:

"Watford" 2 - 0 "Man Utd"
50' [1 - 0] I. Sarr
54' [2 - 0] T. Deeney (11 m. baudinys)

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...