A.Cordošas: „Apie „Atlantą“ neturiu daug informacijos“

Po mėnesio pertraukos grįžta Lietuvos futbolo čempionatas. A lygos 18-ame ture Vilniaus „Žalgiris“ lankysis Klaipėdoje, kur laukia svarbi kova su gerokai pasikeitusiu Klaipėdos „Atlantu“.

Šiame sezone tai bus jau trečiasis komandų tarpusavio susitikimas. A lygoje žalgiriečiai du kartus laimėjo identišku rezultatu 3:0, o LFF taurės turnyre 2:0. Vasaros perėjimų lango metu susistiprinę klaipėdiečiai pabandys ne tik iškovoti pirmuosius taškus prieš „Žalgirį“, bet ir pagaliau pelnyti įvartį.

Rungtynėse uostamiestyje žalgiriečių gretose gali debiutuoti patyręs 32-ejų gynėjas Andrejus Cordošas. Futbolininkas iš Rumunijos kartu su komanda treniruojasi nuo savaitės pradžios.

„Darau viską, ką galiu, kad sekmadienį būčiau pasirengęs žengti į aikštę. Žinoma, galutinį sprendimą priims treneris, tačiau noriu būti tam pasirengęs. Apie „Atlantą“ neturiu daug informacijos. Žinau, kad laukia tolima kelionė. Privalome išlaikyti koncentraciją ir pasiekti pergalę. Ji labai svarbi kovojant dėl čempionų titulo“, - fkzalgiris.lt kalbėjo A. Cordošas.  

Apsiprasti sostinės klube naujokui padeda vienas komandos lyderių Liviu Antalis.

„Su Liviu esame geri draugai ir vienas kitą pažįstame jau ilgą laiką. Žinoma, kad su juo pasikalbėjau prieš atvykdamas į Lietuvą. Jis pasakė daug gerų dalykų, o tuo įsitikinau vos atvykęs. Kolektyvas vieningas ir stiprus, ekipos lygis – aukštas. Tai įkvėpė dar daugiau tikėjimo, kad galime laimėti A lygoje. Nekantriai laukiu debiuto“, - atviravo jis.

Rungtynės Klaipėdos miesto centriniame stadione tarp „Žalgirio“ ir „Atlanto“ sekmadienį prasidės 19 val.