Agentas: "Bale'as niekada nekalbėjo apie norą išvykti"

Garetho Bale'o agentas tvirtina, kad jo klientas niekada negalvojo iki pat šiol negalvoja apie galimybę palikti Madrido "Real" klubą.

G. Bale'as jau kelerius metus yra siejamas su išvykimu. Ypatingai arti išėjimo durų jis buvo praėjusią vasarą, kai buvo pasiektas į istoriją įeiti galėjęs susitarimas su kinais.

Valas "baltųjų" komandoje liko tik dėl to, kad kinai negalėjo sumokėti tos sumos, kurią už futbolininką prašė "Real" klubas. Visgi, kaip atskleidė žaidėjo atstovas, pats G. Bale'as niekada neturėjo intencijų išvykti.

"Jis nėra transo būsenoje", – po klausimo apie G. Bale'o ateitį atsakė Jonathanas Barnettas. – Jis turi kontraktą ir bus "Real" klubo žaidėju iki tol, kol baigsis sutartis. Neabejoju, kad komandai jis duos dar daug".

"Jis niekada nekalbėjo apie išvykimą. Jeigu tokia mintis ateis į jo galvą, žinoma, kad mes apie tai galvosime ir susėsime prie vieno stalo su Madrido "Real" prezidentu", – teigė žaidėjo agentas.

G. Bale'as šį sezoną, nepaisant keistos draugystės su Zinedine'u Zidane'u, iki traumos buvo tvirtas startinės sudėties žaidėjas.