Agentas: Krooso perėjimas - amžiaus vagystė

Toni Krooso agentas Volkeris Struthas mano, kad, atsižvelgiant į dabartinę žaidėjų rinką, Toni Krooso perėjimas į Madrido "Real" gali būti vadinamas didžiausia amžiaus vagyste.

27-erių metų futbolininkas į "karališkąjį" klubą iš Miuncheno "Bayern" atvyko vos už 25 mln. eurų ir nuo to laiko dukart laimėjo Čempionų lygą bei FIFA Pasaulio klubų taurę bei po kartą - "La Liga" ir Ispanijos taurę.

Negana to, jo transferas įvyko praėjus vos kelioms dienoms po to, kai jis su Vokietijos rinktine triumfavo pasaulio čempionate Brazilijoje.

"Žvelgiant į šių dienų perėjimų mokesčius bei tuomet prisimenant, jog Toni buvo įsigytas vos už 25 mln. eurų, galima sakyti, kad Kroosas "Real" klubui yra amžiaus vagystė", - Struthas pasakojo Sport Bild.

"Žmonės, vadovaujantys Madrido "Real", po Čempionų lygos finalo Kardife mums sakė besidžiaugiantys, jog pas save prisiviliojo tokį žaidėją. Tiesiog žiūrint į perspektyvą, Jamesas Rodriguezas tuo pat metu į Madrido "Real" atvyko už 80 mln. eurų."

Įdomu, jog 2014 metais daugelio išgirtas Rodriguezas šiuo metu prarado vietą Ispanijos čempionų sudėtyje ir apskritai yra išnuomotas "Bayern".