Agentas sako, kad W. Sneijderis į "Juventus" nesikels

Wesley Sneijderio agentas Guido Albersas teigia, jog Stambulo „Galatasaray“ parduos olandą tik tuo atveju, jei sulauks sutartyje nurodytos išpirkos sumos, siekiančios 20 mln. eurų. Turino „Juventus“, tuo tarpu, tiek pinigų mokėti nenori.

Kiek anksčiau „bianconeri“ strategas Massimiliano Allegri kalbėjo, kad Sneijderis bus puikus pastiprinimas jo komandai, o Albersas patvirtino gandus apie vykstančias derybas.

Vis dėlto, „Juventus“ neketina pakloti visos reikalaujamos sumos, taigi, anot agento, Olandijos rinktinės saugas visas jėgas ir toliau atiduos „Galai“.

„Klubo valdyba sakė atsižvelgsianti tik į tuos pasiūlymus, kurie sieks sutartyje nurodytą 20 mln. eurų išpirkos kainą. „Juventus“ šios sumos nemokės“, – Albersas pasakojo NTV Spor. „Nemanau, kad bet kuris klubas pasaulyje sutiktų pakloti tokius pinigus.“

„Šiandien su valdyba turėjome susitikimą. Kalbėjome apie „Juventus“ pasiūlymą. Jie sakė, jog Sneijderio parduoti nenori. Jo sutartis su „Galatasaray“ galios dar 18 mėnesių ir jis yra laimingas Stambule.“

Futbolininko agentas taip pat pridūrė, esą kalbos dėl kontrakto pratęsimo dar nėra pradėtos.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...