Aiškėja kito sezono Čempionų lygos burtų krepšeliai

Nors lemiamos Čempionų lygos rungtynės tarp "Liverpool" ir "Tottenham" komandų bus žaidžiamos šeštadienį, tačiau futbolo sirgaliai jau gali išvysti kito sezono turnyro grupių kontūrus.

Kaip rašo ESPN, Europos finalas Baku mieste atnešė džiugių naujienų ne tik Londono "Chelsea" klubui, kuris užsitikrino vietą pajėgiausių ekipų krepšelyje. Šampaną iššovė ir "Lyon" komandos vadovai - prancūzams jau nebereikės dalyvauti atrankos turnyre ir jie turės garantuotą vietą grupėje.

Savo ruožtu džiaugiasi ir Nyderlandų futbolo atstovai. Šio sezono sensacija tapusi Amsterdamo "Ajax" kovas Čempionų lygoje pradės trečiajame atrankos etape, o PSV taip pat pasistūmėjo į priekį ir varžytis turės jau nuo antrojo etapo.

Rytoj įvyksiantis Čempionų lygos finalas nulems, ar "Tottenham" pateks į pirmąjį burtų krepšelį, tokia pat premija triumfo atveju lauktų ir "Liverpool".

Preliminarūs Čempionų lygos burtų krepšeliai: (paryškintu šriftu ekipos jau turi garantuotas vietas krepšeliuose, žvaigždute pažymėtos komandos dar turės dalyvauti atrankos turnyre)

1 krepšelis: "Liverpool" arba "Tottenham", "Chelsea", "Barcelona", "Manchester City", "Juventus", "Bayern", "Paris Saint-Germain", "Zenit"

2 krepšelis: "Real Madrid", "Atletico Madrid"FC "Porto"*, "Liverpool arba "Tottenham", "Borussia Dortmund", "Napoli", "Shakhtar Donetsk""Ajax"*

3 krepšelis: "Benfica", "Dynamo Kiev"*, "Lyon", "Bayer Leverkusen", FC "Salzburg", "Valencia", "Inter Milan", "Celtic"*

4 krepšelis: FC "Copenhagen"*, "Dinamo Zagreb"*, "Lokomotiv Moscow", "Genk", "Galatasaray", RB "Leipzig", "Atalanta", "Lille"

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...