"Ajax" už D. van de Beeką užsiprašė 65 mln. eurų

Madrido "Real" klubas rimtai susidomėjo galimybe įsigyti Amsterdamo "Ajax" saugą Donny van de Beeką.

Kaip praneša "Marca" ir "Telegraaf", "baltieji" jau susisiekė su Nyderlandų klubu ir informavo apie norą pradėti derybas dėl 22-ejų olando įsigijimo.

Ispanijos dienraštis teigia, kad pirmasis pokalbis nebuvo ypatingai sėkmingas, nes "Ajax" nurodė, kad už puikų sezoną sužaidusį saugą nori gauti 65 mln. eurų.

Prie tokios aukštos kainos prisidėjo ne tik jo puikus pasirodymas tiek vietinėse pirmenybėse, tiek Čempionų lygoje, bet ir kitų "Ajax" paliekančių žaidėjų kainos – Frenkie de Jongas "Barcai" atsiėjo 75 mln. eurų, tiek pat gali kainuoti ir Matthijsas de Ligtas.

Madrido "Real" D. van de Beeką mato kaip alternatyvą Pauliui Pogba, tačiau net ir įsigijęs olandą neatsisakys planų pasikviesti "Man Utd" klubui priklausantį prancūzą.

"Real" nori olando savo gretose, tačiau tikisi, kad su "Ajax" pavyks susitarti dėl gerokai mažesnės transfero sumos – jie nesiruošia mokėti daugiau nei 50 mln. eurų.

Zinedine'as Zidane'as savo komandoje nori matyti puikius sugebėjimus puolime turintį saugą, o D. van de Beekas ir yra vienas tokių – praėjusį sezoną jis įmušė 17 įvarčių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...