Akademijos auklėtinis atmetė "Arsenal" pasiūlymą ir keliasi į "Benfica"

Londono "Arsenal" akademijos auklėtinis Chrisas Willockas pasirašė penkerių metų sutartį su Lisabonos "Benfica". Šios žinios oficialiai turėtų būti paskelbtos artimiausiu metu, tačiau patikimi šaltiniai nepalieka jokių abejonių.

Anglo kontraktas su "kanonieriais" baigia galioti liepos 1 dieną, o pasiūlymo jį pratęsti 19-metis nepriėmė.

Puolėjas sostinės klubo gretose buvo nuo penkerių metų, kol praėjusio sezono pabaigoje treneris Arsene'as Wengeras prasitarė dedantis į jį dideles viltis.

"Chrisas yra labai apdovanotas žaidėjas, esantis natūraliai tvirtas bei turintis natūralų talentą", - tuomet kalbėjo strategas. "Jis turi tai, kas yra lengvai nerandama."

"Bendrai paėmus, aš jausčiausi labai patogiai, jeigu galėčiau jį leisti į aikštę dabar, tačiau, žinoma, dėl vietos egzistuoja labai didelė konkurencija, nes šiuo metu prieš jį yra tokie futbolininkai kaip Walcottas, Alexis ir Welbeckas."

"Jeigu man reikėtų jį išleisti, aš tikrai nebijočiau tai padaryti. Manau, kitą sezoną, jis bus žaidėjas, kuris gaus progą pasirodyti pagrindinėje komandoje."

Talentingas krašto puolėjas iš tiesų treniravosi su "Arsenal" žvaigždėmis bei sėdėjo ant suolo FA taurės mače prieš "Hull City", bet tokie futbolininkai kaip Reissas Nelsonas ar Ainsley Maitlandas-Nilesas trenerio sąraše yra aukščiau.

"Benfica" gretose jis tikrai turėtų gauti daugiau progų pasireikšti.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Chris Willock has signed a five-year deal with Benfica after rejecting a contract extension at Arsenal. Announcement expected shortly. <a href="https://t.co/7fa1kSo2cu">pic.twitter.com/7fa1kSo2cu</a></p>&mdash; Chris Wheatley (@ChrisWheatley_) <a href="https://twitter.com/ChrisWheatley_/status/880840204579426304">June 30, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>