Alissonas įsirašė į "Premier" lygos istorijos puslapius

Brazilijos rinktinės vartų sargui Alissonui debiutinis sezonas "Liverpool" klube klostosi kaip iš pypkės.

"Liverpool" nėra favoritas laimėti Anglijos "Premier" lygos, tačiau pats Alissonas šį sezoną neturi jokios konkurencijos. Brazilas vakar įvykusioje dvikovoje prieš "Huddersfield" dar kartą išlaikė savo vartus "sausais".

Tai buvo 20 kartas šį sezoną, kai Alissonas nepraleidžia įvarčio rungtynėse. Po vakarykščio susitikimo jis pateko į geriausiai vartus saugojančių "Premier" lygos vartininkų penketuką.

Jis susilygino su Pepe Reina, kuris per du sezonus "Liverpool" klube taip pat savo vartus "sausus" išsaugojo 20 rungtynių. Tokią pačią statistiką buvo užfiksavęs ir legendinis Peteris Schmeichelis.

Edwinas van der Saaras praeityje buvo nepraleidęs įvarčio 21-eriose "Premier" lygos rungtynėse, o visų laikų rekordas priklauso Petrui Čechui, kuris 2004-05 metų sezone savo vartus "sausus" išsaugojo 24 dvikovose.

Alissonas potencialiai dar gali pakilti į antrąją vietą.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Alisson becomes only the 5th goalkeeper to record 20 clean sheets in a <a href="https://twitter.com/premierleague?ref_src=twsrc%5Etfw">@premierleague</a> season <a href="https://t.co/ROcPBIVedP">pic.twitter.com/ROcPBIVedP</a></p>&mdash; Sky Sports Statto (@SkySportsStatto) <a href="https://twitter.com/SkySportsStatto/status/1121879691588251648?ref_src=twsrc%5Etfw">April 26, 2019</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...