Ambicingi tikslai: M. Pochettino "Tottenham" klube nori likti dar 20 metų

Londono "Tottenham" treneris Mauricio Pochettino nėra apakintas pranešimais apie "Manchester United" – argentinietis pareiškė, kad jis dar turi ilgą ateitį "pentinių" gretose.

M. Pochettino po Jose Mourinho atleidimo iškart buvo įvardytas, kaip pagrindinis kandidatas, kuris vasarą stos prie "Man Utd" vairo. Juo susidomėjimą taip pat yra parodžiusi ir Madrido "Real" komanda, tačiau pats M. Pochettino dėl savo ateities yra tikras.

"Aš tikiuosi ir linkiu sau, kad čia būsiu dar 20 metų ir galėsiu užbaigti karjerą", - spaudos konferencijoje pareiškė M. Pochettino.

"Aš esu susikoncentravęs į šį klubą, noriu padėti jam įsirašyti į istoriją. Esu labai laimingas būdamas čia. Taip pat esu patenkintas spaudimu, kurį gaunu. Užbaigti karjera čia būtų fantastika", - toliau tęsė argentinietis.

M. Pochettino atskleidė, kad jis yra įkvėptas Arsene'o Wengero pavyzdžio: "Vieną dieną reikėtų paklausti jo, ar jis liko patenkintas tuo, kaip baigėsi jo karjera "Arsenal" klube. Mano įsitikinimu, jis sulaukė nepelnytos kritikos."