Anglijoje - trečios "Man Utd" lygiosios iš eilės (VIDEO)

Šeštadienį vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos septintosios 21-ojo turo rungtynės.

"Old Trafford" stadione "Manchester United" siekė sugrįžti į pergalių kelią prieš "Southampton". Jose Mourinho auklėtiniams šios užduoties įgyvendinti nepavyko - užfiksuotos nulinės lygiosios ir prarasta antroji pozicija.

Nuo pat rungtynių pradžios aikštėje vyko apylygė kova. Šiek tiek aštresni su kamuoliu buvo šeimininkai, tačiau tuo paversti itin pavojinga proga nepavyko.

14-ąją minutę Jose Mourinho buvo priverstas į aikštę mesti Marcusą Rashfordą, nes po susidūrimo galva Romelu Lukaku nebekilo nuo žemės ir aikštę paliko ant neštuvų. Neaišku, kiek tai buvo rimtas galvos sumušimas belgui.

Per visą likų pirmojo kėlinio laiką komandos įvarčių nepasiekė, nors progų turėjo abi. Puikiai savo vartus saugojo tiek Davidas De Gea, tiek varžovų vartininkas.

Antrajame kėlinyje vaizdas nesikeitė - "Man Utd" daugiau laiko buvo su kamuoliu ir bandė kurti atakas, tačiau "Southampton" be problemų tvarkėsi gynyboje, o dar ne sykį ir pavojingai kontratakavo.

Įvarčio taip ir nepasiekė nei viena komanda, todėl komandos turėjo susitaikyti su lygiosiomis, kurios ne itin nudžiugino "raudonųjų velnių" futbolininkus.

Tai buvo trečios rungtynės iš eilės, kuriose "Man Utd" sužaidžia lygiosiomis. Po dar vienos prarastos galimybės įsirašyti tris taškus J. Mourinho kariauna nukrito į trečiąją poziciją, savo vietą užleisdama "Chelsea" klubui.

Rezultatas:

"Man Utd" 0 - 0 "Southampton"

Turnyrinė lentelė: