Anglijos rinktinės treneris R.Hodgsonas: nežadu atsistatydinti

Anglijos rinktinė ketvirtadienio vakare patyrė antrąjį pralaimėjimą Pasaulio čempionate Brazilijoje, kai 1:2 pripažino Urugvajaus pranašumą. „Trims liūtams“ liko labai mažos galimybės pasiekti pirmenybių aštuntfinalį, tačiau treneris Roy'us Hodgsonas nemano, kad jam reiktų trauktis iš darbo.

„Ne, neturiu plano atsistatydinti. Aš esu tikrai patenkintas, kaip žaidėjai klauso ir daro tai, ką mes dirbome. Žinome, esu kažkiek nusivylęs, bet nemanau, kad turėčiau išeiti. Kita vertus, jeigu futbolo asociacija (FA) nuspręs, kad aš nesu tinkamas šiam darbui, gali mane atleisti. Bet tai bus jų, o ne mano sprendimas“, – po antrojo pralaimėjimo Pasaulio čempionate sakė R.Hodgsonas.

Anglijos rinktinė į Pasaulio čempionatą gali patekti tik vienu scenarijumi. Jiems reikia, kad Italijos rinktinė penktadienį vakare įveiktų Kosta Riką, o paskutiniame ture – Urugvajų. Patiems anglams reikėtų taip pat įveikti Kosta Riką paskutinėse rungtynėse.

Jeigu penktadienį vakare Italijos ir Kosta Rikos rinktinės sužaistų lygiosiomis – Anglijai durys į aštuntfinalį būtų užtrenktos.

„Manau, kad abiejose rungtynėse rodėme nemažai gero futbolo ar jo elementų, tačiau pasirodymą apsprendžia rezultatai, kurie nėra mūsų pusėje. Tikėjomės laimėti arba bent jau sužaisti lygiosiomis su Urugvajumi, tačiau mums nepasisekė. Mūsų likę šansai yra neįtikėtinai maži“, – sakė 66 metų R.Hodgsonas.

15min.lt