Ant neštuvų aikštę palikęs L. Shaw pasidalino geromis naujienomis

Anglijos rinktinės ir "Manchester United" klubo gerbėjus vakar įvykusioje dvikovoje rimtai išgąsdino Luke'as Shaw.

Puikią sportinę formą šį sezoną demonstruojantis gynėjas rungtynėse su Ispanija patyrė galvos traumą. L. Shaw kovodamas dėl kamuolio galva įsirėžė į Dani Carvajalį ir iškart prarado sąmonę.

Prie jo pribėgę medikai jam apie 10 minučių suteikę pagalbą, o pačiam futbolininkui buvo uždėta deguonies kaukė.

Visgi, trauma nebuvo tokia rimta, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Jau rungtynių metu buvo pranešta, kad gynėjas komandos rūbinėje pradėjo orientuotis ir net normaliai naršė savo telefonu.

Pats futbolininkas po rungtynių savo socialinėje paskyroje taip pat pranešė pozityvias naujienas: "Dėkoju jums visiems už parodytą meilę ir paramą. Man viskas gerai ir esu gerose rankose. Esu kovotojas, todėl jau netrukus grįšiu."<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Thank you for all the love and support I am doing fine and am in the best hands. I’m a fighter so I will be back soon! </p>&mdash; Luke Shaw (@LukeShaw23) <a href="https://twitter.com/LukeShaw23/status/1038541880953372673?ref_src=twsrc%5Etfw">September 8, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...