Ant PSG supykęs Neymaro tėvas: "Jie puikiai žinojo, kad Neymaras nedalyvaus treniruotėje"

Neymaro tėvas teigia, kad Paryžiaus "Saint-Germain" jo sūnų apkaltino neteisingai, mat patys klubo vadovai žinojo, kad futbolininkas šią savaitę negrįš į treniruotes.

Pirmadienį žiniasklaidoje kilo tikras šurmulys, kai PSG išplatino oficialių pranešimą dėl to, kad Neymaras praleido pirmąją PSG komandos treniruotę. Žinutėje buvo pažymėta, kad PSG imsis atitinkamų priemonių, turint omenyje, kad žaidėjas greičiausiai sulauks sankcijų.

Visgi su Brazilijos žiniasklaida bendravęs Neymaro tėvas teigia, kad jie į Paryžių negrįžta dėl komercinių renginių, kurie yra suplanuoti šią savaitę.

"Mes turėjome atlikti komercinius ir institucinius veiksmus, kuriuos jau penkerius metus iš eilės atlieka mūsų komanda. Kiekvienais metais tai yra tiesiog privalomas dalykas", – "Fox Sports" aiškino Neymaras tėvas.

"PSG, įskaitant ir patį klubo prezidentą Nasserą Al-Khelaifi, yra dalyvavę šiuose veiksmuose. Aš nesuprantu, kodėl mes atsidūrėme šioje situacijose. Mes esame pikti, nes PSG viską puikiai žinojo", – pareiškė Neymaras Santosas vyresnysis.