Antrajame kėlinyje aukštesnę pavarą įjungusi "Barca" palaužė Madrido "Real" ekipą (VIDEO)

Sekmadienį Ispanijos "Primera" pirmenybėse buvo sužaistos paskutinės ketverios 28-ojo turo rungtynės.

Visų sirgalių dėmesys buvo sutelktas į "Camp Nou" stadioną, kur savo žiūrovų palaikoma "Barcelona" susigrūmė su Madrido "Real" klubu. Antrajame kėlinyje pabudę katalonai rezultatu 2-1 įrodė pranašumą prieš amžinus varžovus iš Madrido.

Rungtynės prasidėjo be jokio žvalgymosi ir atsargaus žaidimo. Komandos nuo pat pirmos minutės įgavo pagreitį ir tiek vienų pusėje, tiek kitų buvo kuriama ataka po atakos.

12-ąją minutę "baltieji" galėjo įsiveržti į priekį, kai puikų perdavimą iš Karimo Benzema sulaukęs Cristiano Ronaldo kamuolį nukreipė į Claudio Bravo ginamų vartų skersinį.

Vis dėlto, nepaisant akivaizdesnio "Real" pranašumo, jau 19-ąją minutę svečiai iš sostinės praleido įvartį. Po standartinės situacijos galva kamuolį į vartus nukreipė Jeremy Mathieu.

Po praleisto įvarčio "Real" klubas tapo dar grėsmingesnis ir puolė dar daugiau. Ilgai laukti jų atsakymo neprireikė - nuostabų perdavimą kulniuku atlikęs K.Benzema uždirbo įvartį C.Ronaldo, kuris atgaivino intrigą šiame susitikime.

Per likusį pirmojo kėlinio laiką UEFA Čempionų lygos nugalėtojai turėjo ir daugiau progų, tačiau "Barcai" pavyko apsiginti, o kitos 45 minutės buvo visiškai kitokios.

Per pirmas penkias antrojo kėlinio minutes Madrido vienuolikė ir toliau dominavo, tačiau vėliau Carlo Ancelotti ekipa sugriuvo. 56-ąją minutę nuo "Real" centro gynėjų dueto pabėgęs Luisas Suarezas tiksliu smūgiu nuginklavo Ikerą Casillasą.

"Karališkieji" po šio įvarčio beveik nebeturėjo realių progų pasižymėti. Per likusį laiką katalonai dominavo ir galėjo pelnyti dar bent du įvarčius, tačiau galutinis rezultatas liko 2-1

Pergalė tiek vienai, tiek kitai komandai buvo itin svarbi. Dabar "Barca" į savo sąskaitą įsirašė 3 taškus ir nuo "Real" atitrūko iki 4 taškų.

Kitose šiandien įvykusiose rungtynėse "Sevilla" nugalėjo "Villarreal", o "Real Sociedad" - "Cordoba" vienuolikę. Tuo tarpu "Deportivo" ir "Espanyol" susitikimas baigėsi be įvarčių.

Rezultatai:

"Barcelona" 2 - 1 "Real Madrid"

19' [1 - 0] J.Mathieu

31' [1 - 1] C.Ronaldo

56' [2 - 1] L.Suarez

"Deportivo" 0 - 0 "Espanyol"

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/vzwoglg3Jlw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Villarreal" 0 - 2 "Sevilla"

49' [0 - 1] Coke

65' [0 - 2] Vitolo

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/29yZkEXweNo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

"Real Sociedad" 3 - 1 "Cordoba"

12' [0 - 1] F.Andone

33' [1 - 1] Agirretxe

75' [2 - 1] C.Castro

90' [3 - 1] A.Finnbogason

6' A.Pantic ("Cordoba") pašalintas iš aikštės

81' I.Lopez ("Cordoba") pašalintas iš aikštės

90' P.Pinillos ("Cordoba") pašalintas iš aikštės

<iframe width="500" height="323" src="https://www.youtube.com/embed/aoTZEubzWUI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...