Antrajame kėlinyje pabudęs "Arsenal" iškovojo ilgai lauktą pergalę

Pirmadienį vėlai vakare Anglijos "Premier" lygoje sužaistos paskutinės 16-ojo turo rungtynės.

Ilgai lauktą pergalę iškovojo Londono "Arsenal" komanda, kuri, nepaisant blankaus žaidimo pirmajame kėlinyje, palaužė "West Ham" pasipriešinimą.

Tai buvo pirmoji "Arsenal" komandos pergalė nuo spalio 24-os dienos. Per tą laikotarpį "kanonieriai" liko be pergalės devyneriose rungtynėse iš eilės – trys pralaimėjimai ir šešios lygiosios.

"West Ham" dominavo kone visą pirmąjį kėlinį, kai tuo metu "Arsenal" puolime buvo visiškai tuščias. 38-ąją minutę "plaktukus" į priekį išvedė Angelo Ogbonna, pasižymėjęs standartinės situacijos metu.

Antrojo kėlinio pradžia "Arsenal" komandai taip pat nebuvo lengva, tačiau puikus Seado Kolasinaco ir Gabrielio Martinelli epizodas 60-ąją minutę leido svečiams grįžti į rungtynes kovoje dėl pergalės.

Po išlyginamojo įvarčio savo meistriškumą pagaliau parodė rekordinis "Arsenal" klubo pirkinys Nicolas Pepe – jis 65-ąją minutę fantastišku smūgiu išvedė "kanonierius" į priekį, o vos po keturių minučių atliko rezultatyvų perdavimą Pierre'ui-Emerickui Aubameyangui.

Per devynias minutes tris įvarčius pasiekusi "Arsenal" komanda daugiau gynyboje neklydo ir šventė pergalę rezultatu 3:1.

"Kanonieriai" pakilo į devintąją poziciją ir nuo ketvirtoje vietoje esančio Londono "Chelsea" sumažino atsilikimą iki 7 taškų.

Savo ruožtu septintąjį pralaimėjimą per paskutines dešimt rungtynių patyręs "West Ham" nukrito į 16-ąją poziciją.

Rezultatas:

"West Ham" 1 - 3 "Arsenal"
38' [1 - 0] A. Ogbonna
60' [1 - 1] G. Martinelli
66' [1 - 2] N. Pepe
69' [1 - 3] P. Aubameyang

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...