Antrajame kėlinyje užsivedęs "Man Utd" sutriuškino "Chelsea" vienuolikę

Sekmadienį vakare naujajame Anglijos "Premier" lygos sezone buvo sužaistos paskutinės 1-ojo turo rungtynės.

Jos tapo tikru desertu – "Old Trafford" stadione "Manchester United" susigrūmė su Franko Lampardo treniruojamu Londono "Chelsea". Puikiai rungtynes pradėję "mėlynieji" turėjo nuryti karčią piliulę – greitose atakose svečius baudę "raudonieji velniai" pasiekė triuškinančią pergalę rezultatu 4:0.

Rungtynių pradžioje buvo galima susidaryti įspūdį, kad "Man Utd" turės sunkumų gynyboje. "Mėlynieji" dominavo su kamuoliu ir kūrė pavojingas atakas. Viena iš jų vos nesibaigė įvarčiu, kai Tammy Abrahamas pataikė į virpstą.

Visgi sėkmingai apsigynusi "Man Utd" surengė vieną pavojingą kontrataką, kuri baigėsi Marcuso Rashfordu uždirbtu 11 metrų baudiniu. Kurtas Zouma suklydo savo baudos aikštelėje, o 11 m. baudinio realizuoti stojęs M. Rashfordas nesuklydo ir galingu smūgiu išvedė šeimininkus į priekį.

Po įvarčio "Man Utd" įsidrąsino ir pristabdė "Chelsea" atakas. Per likusį pirmojo kėlinio laiką įvarčių taip ir nebekrito.

Antrajame kėlinyje "Manchester United" pademontravo ne tik solidų žaidimą gynyboje, bet ir savo pajėgumą puolime.

65-ąją minutę po Andrea Pereiros perdavimo pranašumą padidino vidurio puolėjo pozicijoje žaidęs Anthony Martialis, o dar po dviejų minučių "Chelsea" į nokdauną pasiuntė antrą kartą susitikime pasižymėjęs M. Rashfordas. Jam progą sukūrė nuostabų perdavimą iš savo aikštės pusės atlikęs Paulis Pogba.

"Chelsea" po šio smūgio nebeatsigavo ir 81-ąją minutę buvo nubausti dar vienu įvarčiu. Galutinį tašką padėjo "Man Utd" ekipoje debiutavęs Danielis Jamesas.

Rezultatas:

"Man Utd" 4 - 0 "Chelsea"
18' [1 - 0] M. Rashford (11 m. baudinys)
65' [2 - 0] A. Martial
67' [3 - 0] M. Rashford
81' [4 - 0] D. James

Turnyrinė lentelė:


Startinės sudėtys:

"Man Utd": De Gea; Wan-Bissaka, Shaw, Maguire, Lindelof; McTominay, Pogba; Pereira, Lingard, Martial; Rashford.

"Chelsea": Kepa; Azpilicueta, Christensen, Zouma; Kovacic, Jorginho; Emerson, Pedro, Barkley, Mount; Abraham.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...