Apie darbą su J. Lopetegui papasakojęs K. Benzema: tikiuosi, kad sezonas man bus geresnis

Karimas Benzema pirmą kartą per savo karjerą Madrido "Real" klube naują sezoną pasitinka be savo ištikimiausio kolegos atakos smaigalyje - Cristiano Ronaldo.

30-metis puolėjas jau pluša "baltųjų" treniruotėse ir ruošiasi naujam sezonui, kuriame iš jo tikimasi kur kas geresnio žaidimo nei praėjusiais metais.

"Žinoma, kad tikiuosi, kad artėjantys metai man bus sėkmingesni nei praėję. Aš noriu tęsti šio klubo istoriją ir pats būti jos dalimi", - teigė prancūzas.

"Turime išlikti tame kelyje, kuriame esame dabar, nes šio klubo netenkina tik pergalės - kasmet turime skinti ir trofėjus. Sunkiai dirbame pasiruošimo metu ir tikimės, kad būsime pasiruošę sezoną pradėti kuo įmanoma geriau", - teigė K. Benzema.

Paklaustas, kaip pats vertina darbą su naujuoju strategu Julenu Lopetegui, puolėjas pabrėžė, kad jis nori matyti kur kas dažniausiai kamuolį kontroliuojantį "Real" nei anksčiau.

"Mes žinome, kad Lopetegui yra treneris, kurio komandos mėgsta būti su kamuoliu ir žaisti pozicinį futbolą. Jis taip pat daug dėmesio skiria yra mūsų žaidimą praradus kamuolį - dirbame ties tuo, kad kaskart sugebėtume jį susigrąžinti varžovams neperėjus iš savo aikštės", - apie treniruočių užkulisius papasakojo puolėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...